Voetbal

Aguri balls DEF

Goed om te weten:

PRIJS:

Aguri heeft een samenwerking met een Pakistaanse fabriek waardoor wij rechtstreeks vanaf de fabriek aan u leveren zonder tussenkomst van een importeur, groothandel of  sportzaak. Dit merkt u aan de prijs!

 

OP MAAT GEMAAKT & BEDRUKT:

Misschien wel ons allersterkste punt!  Bij bestellingen vanaf 30 ballen of meer levert Aguri deze ballen voorzien van uw clublogo (welke 3x op de bal komt), met team aanduidingen en in uw clubkleuren! Dit uiteraard zonder meerprijs. Voorwaar een proffesionele uitstraling van uw club naar de tegenstander toe & u weet altijd welke bal van u is.

 

GARANTIES:

Wij streven ernaar om binnen 4 jaar aan circa 20% van alle Nederlandse amateurverenigingen te mogen leveren. Dit lukt ons alleen als wij ervoor kunnen zorgen dat de door ons aangeboden ballen wat langer meegaan dan gemiddeld. Naast het feit dat wij geen enkele concessie doen aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, is onze fabriek ISO 9002 gecertificeerd, is zij aangesloten bij de International Labour Organisation (ILO) tegen kinderarbeid, aangesloten bij de SGMA, en zijn de Aguri ballen SGS, PFI of FIFA gekeurd.