Aguri Training Ballen

clubballen 514 pixels

Maatvoering en gewichten:

Onze trainingballen leveren wij standaard in maat 5 (kleinere maten kunnen, op aanvraag, geleverd worden).

De gewichtsklassen welke wij kunnen bieden zijn 290 gram (U-8 t/m en U-11 jeugd), 350 gram (U-13 en U-15 jeugd) en 440 gram voor de U-17 en U-19  jeugd en volwassenen.

Kwaliteit:

Alle Aguri ballen worden van PU materialen gemaakt. PVC ballen leveren wij niet omdat deze de neiging hebben om gedurende de wintermaanden hun gevoel te verliezen doordat ze uitharden en de welbekende kanonskogels worden.

Zwabberen doen Aguri ballen ook niet daar de binnenbal voorzien is van contragewichten om het extra gewicht van de ventiel opening te kunnen compenseren. Resultaat is een volledig uitgebalanceerde bal die gaat als een streep.

Garantie:

Op alle Aguri ballen geven wij u één volledig seizoen garantie op de naden, vorm en opdrukken. Is er een bal kapot?, wij vervangen hem kosteloos!

Aguri Hybride X-3000 vanaf € 15,13 excl. Btw

Foto volgt

De Hybride X-3000 trainingsbal is gemaakt uit een mat witte zachte PU toplaag  & is bestand tegen gebruik op meerdere ondergronden. Een bal die ook na een aantal seizoenen nog prima te gebruiken is.  Solide hybride bal, zowel hand gestikt als ook thermisch verlijmd waardoor water opname & bacterie opname tot vrijwel nul zijn beperkt

Aguri Tiger

Aguri Tiger vanaf € 13,45 excl. Btw

Super slijtvaste no-nonsense trainingsbal welke jaren mee kan. Voldoet aan alle officiële eisen  en is super vriendelijk voor uw portemonnaie. Value for Money dus!