Aguri Wedstrijd ballen

wedstrijdballen pic

Maatvoering en gewichten:

Onze wedstrijdballen leveren wij standaard in maat 5 (kleinere maten kunnen, op aanvraag, geleverd worden).

De gewichtsklassen welke wij leveren zijn 290 gram (U-8 t/m en U-11 jeugd), 350 gram (U-13 en U-15 jeugd) en 440 gram voor de U-17 en U-19  jeugd en volwassenen.

Kwaliteit:

Alle Aguri ballen worden van PU materialen gemaakt. PVC ballen leveren wij niet omdat deze de neiging hebben om gedurende de wintermaanden hun gevoel te verliezen doordat ze uitharden en de welbekende kanonskogels worden.

Zwabberen doen Aguri ballen ook niet daar de binnenbal voorzien is van contragewichten om het extra gewicht van de ventiel-opening te kunnen compenseren. Resultaat is een volledig uitgebalanceerde bal die gaat als een streep.

Garantie:

Op alle Aguri ballen geven wij u één volledig seizoen garantie op de naden, vorm en opdrukken. Is er een bal kapot?, wij vervangen hem kosteloos!

Xtrteme

Aguri Xtreme vanaf € 30,25 excl. Btw

Eerst puur als grap ontwikkeld om aan te kunnen tonen waartoe Aguri in staat is. Na de vele positieve reacties in gebruik van enkele grote Nederlandse amateurverenigingen en enkele bekende spelers hebben wij besloten deze bal standaard aan ons assortiment toe te voegen. Microfiber, double knot system, etc., het zit er allemaal op en aan.

Leopard pro

Aguri Leopard Pro vanaf € 23,53 excl. Btw

De perfecte wedstrijdbal. Het kleine broertje van de Leopard X-treme wat gebruikte materialen betreft. Voorheen FIFA inspected geweest (nu niet meer ivm de in onze ogen te hoge FIFA afdracht kosten daarvoor welke wij u weer zouden moeten doorberekenen) en van zacht materiaal waardoor hij lekker aan de voet blijft ‘plakken’

Aguri Hybride X-4000 vanaf € 19,83 excl. Btw

Hybride wedstrijdbal. Hand gestikt als ook Thermisch verlijmd wat zorgt voor geen tot minieme water & bacterie opname waardoor de bal altijd op het juiste gewicht blijft & geen openstaande naden meer heeft. Super duurzame voetbal met top speel eigenschappen

Tiger pro

Aguri Tiger Pro vanaf € 17,36 excl. Btw

De eerste wedstrijdbal van Aguri. Een International Matchball Standard (IMS) goedgekeurde wedstrijdbal gemaakt van Ducksung materiaal. Super slijtvast & naar verluid goeie speeleigenschappen.